diumenge, 9 d’octubre del 2016

ELS SENTITS


Podria començar tot dient, estimats pares i mares, però no ho faré, ja que considero que aquest blog és de tots: dels nens i nenes, dels papes, de les mames, de les àvies i els avis que recolliu sovint als nets i netes, dels oncles i les tietes, dels germans....

Vull que sigui un blog on tots tingueu un  lloc.

En ell trobareu fotografies, vídeos, enllaços d’interès, informació important, recordatoris…..

Aniré penjant fotografies d’algunes activitats, de les diferents sortides, dels dies especials...

És important que ho valoreu i que estigueu pendents , ja que als vostres fills els hi fa molta il·lusió veure les fotografies i és un bon moment per fer que parlin de l’escola i us expliquin anècdotes divertides.

Sovint us queixeu de que els nens i nenes no expliquen res del que fan a l’escola, aquest mitjà és molt útil per treballar aquesta mancança.

Al llarg del curs també us aniré fent alguns recordatoris. I ja que parlem d’aquest tema, aprofito per comunicar-vos que fa dies que demano als nens 3 fotografies de carnet.

No ho vull demanar mitjançant l’agenda perquè els nens i nenes també han d’anar treballant la memòria. Han d’anar practicant, ja que no tot us ho farem saber mitjançant l’agenda o circulars. Cosetes com aquestes , les direm als nens i ells hauran de pensar en  fer-vos arribar el missatge.

Ara crec que després de tota aquesta parrafada ja us mereixeu un premi, així que us deixo les primeres fotografies

En el tema 1 de Medi estem treballant els 5 sentits: gust, oïda, olfacte, tacte i  vista.

Les primeres explicacions les vàrem fer,  tot tastant un caramel, escoltant una cançó, observant la classe, tocant el sabó, olorant colònia..... però  en arribar al gust havíem de treballar els diferents sabors. Dolç, amarg, àcid... una manera de comprovar-ho era tastant diferents aliments i així vam fer-ho. En aquestes imatges els podeu veure tastant Kiwi i galetes de xocolata ( aliments que sortien en el llibre com exemple). 









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada